Dejlige Danmark

For øyeblikket ligger jeg i verdens beste hotellseng i Danmark, latterlig trøtt og har en Kine-Erica som snorker og brummer og generelt ser ut til å nyte søvnen ved siden av meg. Fotobarna på Lundheim har blitt shippet ut av landet for å ta litt bilder, så det meste av timeplanen min denne uka er å leke seg rundt på koselige Skagen. Det er reint fint her, så jeg smiler og er fornøyd som få. Tur er tur, alltid godt å reise litt.

I går var vi på en litt mindre reise, som besto av å subbe seg opp til Preikestolen. Turen var styggmye lettere enn den opp til Kjeragbolten, og været kunne ikke en gang sammenlignes. Altså, vi fikk sol. Og varme. Var reint overveldende. Grunnet det fine været var utsikten fantastisk i tillegg, og jeg skjønner litt av hvorfor det var så fordømt mange turister som klamret og krabbet seg opp fjellet for å komme dit. Norge er fordømt fint å se på, om du møter landet vårt på en god dag. I går var en sånn en:

_MG_2890

Danmark er ikke verst å være i det heller, når jeg tenker litt på det. Hotellrommet er kjempefint, maten har vært nam og livet godt å leve. I morgen skal vi ut et sted og hoppe rundt i litt sand, så utsiktene for fremtiden virker gode de også. Egentlig gleder jeg med ganske mye til å komme hjem i tillegg, slik at jeg kan få komme i gang med å fremkalle bildene jeg har tatt med Rolleiflexen. Litt spennende slik, hele det med å ta bilder med analoge kameraer. Vel, alt er ihvertfall bra. Det synes jeg at jeg har fått fram ganske greit nå. Ettersom oppdraget da er utført, kryper jeg igjen inn i det deilige sengetøyet danskene her har disket opp med. Nam, mykt.

(Har forresten innsett at jeg snart har høstferie. Mai gådd, tida går fort. Jeg skal plutselig på jobb igjen og greier snart. Men; den tid, den morrastrøtte sorg. Kos nå.)

_MG_2890 copy11

_MG_2890 copy1

_MG_2890 copy

_MG_2890 copy111

Reklamer

8 responses to “Dejlige Danmark

 1. Jeg savner å være på hotell med deg i Polen! :(
  Mrs. Tollefsbøl <3

  • Jeg savner deg også, sååå fælt. Maser til og med om det til folk her :P
   Men, vi var et så godt ektepar. (Btw, jeg kjøper med rosévin herifra, fordi vi skal gå kveldstur i høstferien. Skal.)

 2. Er det fint der? :D Jeg sitter alene på hybelen og hører på regnet. Er umulig å gå ut døra uten paraply. Uansett, ha en fortsatt fin tur! :)

 3. Ønsker det var meg som fikk farte rundt å se så mye forskjellig… Kos deg forsatt da «Det er deilig å være norsk i Danmark»

 4. Høres ut som du har det bra. Når du er i Skagen, så se om du finner skoen min. Den skal være i et sted i sanden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s