Skal du se én film i ferien…

…skal du se Hauru no ugoku shiro (Howl’s Moving Castle (2004)). Sånn helt ærlig, hvis du trenger en søt film som bare gir deg lyst til å gi en klem til alle i verden, og ikke ser denne filmen. Da, da må du begynne å sove med ett øye åpent om natta. Jeg lover, ser du den ikke, kommer jeg på døra med kjøttøks. Men no pressure altså.

Det er lenge siden jeg har blitt så fullstendig oppslukt og forelska i en film, som det jeg ble i kveld. Sett bort i fra denne filmen, har dagen i dag vært bare kos. Vi laget mat med Melissa og snakket om Afrika på dagen i dag, og har nå tilbragt noen timer med anime i biblioteket. Grusomt stressende liv man lever her på Lundheim. Og derfor, derfor tar jeg turen hjem til Flisa i morgen. Eller, mest er det vel fordi vi har høstferie. Mulig det blir litt mindre bloggings på grunn at det, men slik er verden. Gleder meg ihvertfall utrolig til å få se litt koselige folk jeg ikke har sett på lenge nå i ferien. Toodeloo.

Untitled-111

Untitled-1

Untitled-11111

Untitled-11

Bilder: google.com

Reklamer

5 responses to “Skal du se én film i ferien…

  1. Jeg gleder meg til å fore deg med Kiki’s Delivery Service, Spirited Away, Nausicaä – Princess of the Valley of the Wind, Porco Rosso, My Neighboor Toroto og eventuelt Laputa – Castle In the Sky etter høstferien. Du vil like de. <3

    • Mai gaaawd. Jeg gleder meg så fælt til å se, at jeg nesten synes ferien kan bli unnagjort slik med én gang. (Men bare nesten. For først skal vi endevende Oslo ^^)

  2. uuuh! jeg blir liksom litt forelksa i filmen igjen nå! bare av å se bildene ^^ iiik!

  3. Tilbaketråkk: My Neighbor Totoro: lett søt da eller? « enda en sånn tøff blogg. se på meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s