För fan

Fyfaen, jeg er trøtt. «Legg deg da for faen», sier du kanskje, med besserwisserstemme og et håp om å banne like classy som meg. Jeg har prøvd. For faen. Funka bra dårlig. Faktisk har jeg prøvd å legge meg to ganger siden klokka slo elleve, frustrasjonsnivået har bare blitt så ille at jeg har stått opp begge gangene.

Så da ble jeg sittende her, og av en eller annen grunn har harryfaktoren blitt skyhøy den siste timen: Jeg har tatt webcambilder av meg selv, titta på bilder av Hubble-teleskopet (,bra underholdning for trette huer,) og sett på bra teite musikkvideoer fra sushi- og ninjaland. Lol, prøver å si Japan på en litt heftig måte da vett. Etterhvert har jeg begynt å kombinere webkæmmm med Hubble også, så hvem veit hvor dette ender. Hadde jeg funnet My Little Ponyene mine, hadde de lett vært med på bilder. Så ille er det.

Bilde//privat

Reklamer

4 responses to “För fan

  1. hehe slike briller har halve globalklassa ogsaa kjopt^^ deriblant frida kamilla!

    • Det er ikke mine egentlig, lånte dem da jeg skulle være småcræiiizi dame i lekebryllupet på skola i helga. Meeen. Enda litt likere Frida Kamilla! ^^

      • lekebryllup, hva faan er det med det? vi skal også ha noe slikt tull når vi gangen vår skal ha lørdagsopplegg. Folk har tydeligvis hatt det på ungdomsskole og sånnt før, jeg for min del har aldri vært borti det og ser ike helt vitsen men:p

        • Haha, neiii det du. Var helt greit. Moro at Karl Erik kom på besøk akkurat den helga, for alle oppførte seg jo på kanten til sinnssyke. Jeg skulle være litt «alternativ» og gira på healing og auraer og bullshit. Bare å gå rundt som om man var full en hel kveld, haaah. Men, helt ille var det ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s