Not all those who wander are lost

Julen er hyggelig, men det er fantastisk å ha en reise å glede seg til også. Som en ekstra julaften. Én i morgen – og en den 30. desember.

Bilder: Sri Lanka 2010.

  1. Elefantbarnehjem: Elefantene ble sluppet ut til det daglige kosebadet i elven. Og, selv om de visste de ikke fikk lov, prøvde et par å snike seg nedover elva når passerne ikke så.
  2. Meditasjon i furuskogen på Nylambe: Noen dager uten lov til å egentlig snakke. Yoga, meditasjon og veldig, veldig lite mat. Oss, og en del spacede mennesker på åndelig reise.
  3. Røkelse ved et buddhistisk tempel: Det er fantastisk spennende å gå og se på templer, på mennesker og på hvordan skikkene er andre steder. Tamilfamilien jeg bodde hos noen dager, hadde både Maria og Jesus, Buddha og en rekke hinduistiske guderbilder ved alteret sitt. Greit å være helgardert.
  4. Enda mer meditasjon: Solnedgangsmeditasjonen ved Nylambe. Opp bakken hver kveld, og sitte med myggsvermene og se sola gå ned bak fjellene. Åh.
  5. Det er så fint at det nesten ikke ser ekte ut – men så er det heller ikke det. Den kunstige innsjøen vi kjørte forbi på vei til et luksushotell inne i jungelen var uansett greit deilig for øyet. Hotellet var deilig for resten av kroppen.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s