Kom hit, hør her, gjør dette nå

Ok, det er mørkt ute, det er kaldt, det er så glatt at man moonwalker på fortauet enten man vil eller ei, og våren virker litt lenger unna enn det jeg synes den bør ha nerver til. Jeg vet, det er bare sånn midt på hvor-bra-er-verden-i-dag-treet. Kanskje litt under midt på, slik egentlig.

Men glem det. Sett på litt tevann. Grav litt i et skap, finner du noe kjeks, en liten sjokoladebit? Mmh, bra. Hør på dette. Skru opp lyden litt til. Der ja. Og nå, nå tar du tevannet av komfyren, og lager deg en stor kopp te med masse melk og sukker. Klissete te, slik te som får helsefantaster til å sperre øynene opp og be fadervår til nærmeste pose med speltmel. Akkurat slik. Så drar du dyna bort til sofaen, rask med deg noen pledd og puter mens du er oppe og strekker på beina. Og nå, nå skal du selv få lov til å velge deg en bra film, og bare ha det fint. Krøll deg sammen, og kjenn hvor forbanna deilig det er.

Slik. Nå tok jeg ansvar for at du skal kose deg. For et fantastisk initiativ, Frida. Nå fikk du god karma. Veldig. (Jeg skal følge min egen kommando selv også, slik at det er klart. Fem Ferrero Rocher igjen i sjokoladeskåla, nå blir det fest.)

 

Reklamer

2 responses to “Kom hit, hør her, gjør dette nå

  1. Ai, detta var fine saker! I’ll be chillin’ naow! :D

  2. Om bare fler hadde skrevet chille-motivasjons-innlegg hadde verden vært et bedre sted. Det er kanskje å dra den litt langt, men likevel. Det hjalp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s