Takk

Hei kjæresten min.

Takk for at du holder rundt meg før jeg sovner hver kveld. Takk for at du sier jeg er fin, når jeg har byttet antrekk fire ganger og bare vil grave meg ned i senga og være sint. Tusen takk for at du holder ut de kveldene jeg har tilbragt for mye tid med presskanna, og stort sett bare flyr rundt i leiligheta mens jeg synger barnesanger og lager Pokémon-lyder. Takk for at du hører på meg når jeg plutselig vil diskutere utenrikspolitikk halv to på natta og du egentlig er i ferd med å sovne, og enda mer takk for at du later som om poengene mine er bra. Tusen takk for at du står smilende på flyplassen når jeg kommer krabbende hjem fra utlandet, og tusen takk for at du kjøper sushi og koker te til meg når jeg er syk og bor i en krøll av dyner og selvmedlidenhet.

Takk for at du holder ut med at kjøkkenet sakte fylles til randen av te, og takk for at du ikke ber meg skru ned lyden når jeg hopper rundt til japanske popsanger når du vil se på tv. Mange takk for at du løfter meg opp så jeg kan se på konserter, og takk for at du skal bli med meg til Kina. Takk for at du er glad i meg på de gode dagene, og enda mer takk for at du er like glad i meg på de dårligere dagene.

Takk for fire fantastiske år så langt, og takk for en kjempefin dag. Takk for at jeg får være kjæresten din, og takk for at du er min. Takk.

Reklamer

15 responses to “Takk

 1. DU DA GRISESØTA!
  Jeg sutra nesten litt nå..

 2. Ja, jeg griner liksom.
  Fy FÆÆN<3

 3. Jeg har fulgt deg en stund, etter å ha oppdaget deg tilfeldigvis via en annen blogg. Du skriver veldig bra – sikkert hørt det 1000 ganger før – men alltid kjekt å få ros?! Herlig kjærlighetserklæring :-) Håper det er greit at jeg har lagt deg til i blogglisten min. (Men bloggnavnet ditt kommer kun opp som tre slike prikker …) Litt rart. Ha en fin dag!

 4. gratulerer så masse med fire fine år! høres veldig ut som det skal komme flere :-)

 5. Awe så skjønt! Gratulere med fire flotte år sammen ^^

 6. Ååååååh, så fint :D

 7. Jeg bare.. Åå så fint <3
  Som tydeligvis June også mente. Så da kan jeg si det jeg også. Hjerte.

 8. sv: hahaha! Made me lol, så måtte jeg hoste litt til.
  Og takk for stemme, jeg vant jeg vant ;D yay :)

 9. Aw! Så søtt :D

 10. Nåmen.. Søtt :-)

 11. – Og gratulerer med fire år!

 12. verdens SØTESTE innlegg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s