Gleden ved å være kjedelig

Det er lørdag, og det er sol. Til høyre for meg henger klesvasken, og hele verandaen lukter vind og skyllemiddel. På bordet står en tekopp og noen oppkuttede jordbær. Frukthandleren nede ved trikken hadde tilbud: ti kroner kurven. For den prisen bryr jeg meg ikke om de er dyrket frem i reagensrør på en underjordisk lab i Hong Kong, eller om rødfargen ikke passer til antrekket mitt. Jeg vet det er blogger der ute som bryr seg, som har oversikt over alt som er riktig og stilig, eller de som ikke en gang ser på mat hvis den ikke er så økologisk at legesprit virker skittent.

Og så slår det meg – herregud så godt det er å være kjedelig. I bakgrunnen suser p3: listepop jeg nesten glemmer før sangen er ferdigspilt. Ikke noe stilig undergroundhipsterindieawesomesomething som jeg kan blogge om at jeg er den eneste i verden som har hørt på, ikke noe som er verdt å nevne en gang. Å bare sitte på verandaen og drikke te, ordinær te fra Kiwi, og kjenne sola. Det er alt jeg gjør. Kanskje jeg blir utrendy om jeg får litt fregner mens jeg sitter der også. Og i grunn, er det jævlig greit. Å være litt kjedelig og ikke så veldig, veldig kul at det gjør noe.

3 responses to “Gleden ved å være kjedelig

  1. men ikke så kjedelig at du ikke blir med meg på fest! eller jo…Jeg danset masse swing:) next time baby in Cuba

  2. Hehe, jeg vet nå ikke jeg, Frida. Jeg følte at jeg fulgte litt mer med da jeg begynte å høre på all den kjedelige listepopen som spilles ihjel på p3.

    • Fantastic Frida

      Haha, jeg så at du hadde blitt Steinjo-frelst? De to er døden for meg, døøøden. Men ja, jeg og noen til dro igang med roadtrip sist helg, og kunne konkludere med at p3 har ca tre sanger. Til gjengjeld kunne vi de jævlig bra på slutten av helga. Så kanskje det er bittelitt av begge deler; oppdatering og hjernedød tilstand :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s