Grønlandsekspedisjon

Mens andre bloggere får sponset klipp som sikkert tilsvarer en måneds studiestipend for meg, dro jeg i dag ned til Grønland for å gå til frisøren. Jeg, som i frykt for frisørers makt over kråkereiret mitt, har brukt samme frisør i sånn ca fem år. Plutselig satt jeg bare i en stol med en tekopp på fanget, mens jeg stotrende forsøkte å forklare hvordan jeg ville ha håret. Heldigvis gikk det bra, og for under tre hundrelapper hadde jeg plutselig en frisyre igjen. Oh Grønland, you are awesometastic. Pluss.

Jeg har i grunn tilbragt ganske mye tid på Grønland de siste dagene; handlet, spist god mat og sett på alle menneskene. Når man selv bor på Nordstrand er det ikke å komme unna at det er en forskjell i bylivet på de to stedene. (Nå bør det kanskje poengteres at jeg bor i en liten kjellerleilighet med kjæresten min, men den geografiske plasseringen er fortsatt midt i et boligfelt med hus jeg aldri vil få råd til.) Og det er i grunn det som er så fint. At det ser litt forskjeller på kryss og tvers av byen altså, ikke at jeg aldri vil få råd til et stort og fint hus.

Oslo er ingen kjempestor by, hele byen tilsvarer gjerne en liten bydel i verdens stormetropoler. Men det er så alt for, alt for greit. Ihvertfall for meg, akkurat nå. Man må ikke reise så langt for å se litt nye ting –  fem minutter på trikken og nye opplevelser blir plutselig mulig. Ikke så verst, i grunn. Så ja, heia Oslo. Som om jeg ikke har sagt slik før.

4 responses to “Grønlandsekspedisjon

  1. Finfine bilder av Oslo! Jeg er så enig med deg – når man kan bo i en by der nye opplevelser er 15 minutter unna – det gjør noe med humøret :)

  2. vi må gå i den butikken til høyre for brua og kjøpe søtsaker søtere enn samburu-te og se om vi finner Dhoom 2!:)

  3. Fine Oslobilder :D

  4. Å herregud, nå fikk jeg DEN flashbacken fra da jeg gikk i 9.klasse og dro til Grønland for å ta min første piercing. Den skumle mannen som eide sjappa så på meg med et lumskt blikk og spurte hvor gammel jeg var. Jeg møtte blikket hans, tok på meg en overbevisende maske og svarte «Seksten.»
    Han nikket og viste meg inn til stolen jeg skulle legge meg ned på.
    Det var et veldig stolt øyeblikk. Haha.
    Skrabbelars med ny sveis!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s